Sam Sammie zoekt nieuwe collega’s !!

Wij zijn op zoek naar 2-3 collega’s die tussen de 20-28 uur bij ons willen werken.

Wij zoeken enthousiaste pedagogisch medewerkers die samen met het huidige team zorg dragen voor de dagelijkse opvang, verzorging, volgen en stimuleren van de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Onze visie is dat kinderen de ruimte krijgen zichzelf te zijn en te ontwikkelen, ieder in hun eigen tempo.
Wij zijn steeds op zoek naar wat ieder kind nodig heeft. Dit stelt ons in staat om in de praktijk aan te sluiten bij de individuele behoeftes van ieder kind en zijn ontwikkeling. Hierdoor worden de kinderen zich bewust van hun eigen talenten en mogelijkheden.

Ben jij die flexibele DUIZENDPOOT, iemand die ervaring heeft op alle groepen, kan invallen waar nodig bij ziekte of vakanties en tevens administratieve taken op zich kan nemen?
Dan zoeken wij jou!

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding waarmee je in de kinderopvang mag werken. https://www.kinderopvang-werkt.nl/.../welk-diploma-heb-je...

Je hebt misschien al wel enige jaren ervaring en affiniteit met kinderen.

Je communiceert op een open, enthousiaste en respectvolle manier richting collega’s en ouders/verzorgers.

Denk je na het lezen van deze vacature hier wil ik graag meer van weten of zelfs hier wil ik graag werken, stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar Diana Kon. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je nog vragen dan kan je bellen naar 026-4461191.